Het was een lange aanloop maar vandaag is het zover, vanaf woensdag 4 augustus 2021 liggen er exemplaren van Pindah* Culinair in duizenden verkooppunten in ons land. Bij Bruna, AKO, Readshop, Primera, de supermarkten, de vakboekhandel: letterlijk overal.
Een greep uit de inhoud
- Meer dan 40 recepten met prachtige fotografie van Harold Pereira;
- Een lijst met toonaangevende toko’s in Nederland;
- De geschiedenis van de Nederlands-Indische keuken
- Het Nederlands-Indische restaurant. Hoe begon het, hoe ontwikkelde het zich?
- De eerste generatie in de keuken: de keuken van de oma’s en tantes
- De Indische keuken in de krijgsmacht: ‘de ‘blauwe hap’.
- Wat je altijd in huis moet hebben: ingrediënten en kookgerei.
- De tokogids: 100 door onze lezers voorgedragen toko’s.
- Een culinaire woordenlijst met enkele honderden namen en ingrediënten.
Of blader hier door de inhoudsopgave:
Hieronder een greep uit de recepten

Babi Taotjo 
Ritjah Ritjah 
Babi ketjap 
Loempia’s 
Risolles 
Loempiavellen 
Ketjap pedis 
Pindasaus 
Gado Gado Saus 
Sambal Goreng Tempeh 
Sambal Goreng Boontjes Peteh 
Sambal Rawit Trassi 
Seroendeng 
Bladoh 
Ajam Besengek 
Nasi Koening 
Sambal Goring Telor 
Ajam Smoor 
SajoerLodeh 
Saté Kambing 
Sate Tahoe 

Sajoer Lodeh 